Direct reserveren Kookworkshops in Cuijk vanaf vier personen
Kookworkshops

Kookworkshops in Cuijk vanaf vier personen

Met de volledige aandacht voor jouw gezelschap

Liefde is aandacht hebben. Aandacht hebben voor je gasten. Door de kleinschalige aanpak is de setting intiem, huiselijk en knus. Dus ook als je nog geen ei kunt bakken, ben je hier in goede handen. Met de aandacht van Anique kook ook jij de sterren van de hemel! Het leuke is... je mag het allemaal zelf opeten. Anique zorgt dat de tafel fraai gedekt is. En jij? Jij hoeft alleen te zorgen voor een aangenaam gezelschap!

Welke kookworkshop kies jij? Maak je keuze!

Heb je een allergie of andere dieetwensen? Laat het Kookliefde tijdig weten!

Kinderkookworkshop

Bijna Sinterklaas! 
Houd je ook zo van chocolade?  In samenwerking met Angela van Knutselclub Bij van Jansen leren we hoe we onze eigen mooiste chocoladeletter ooit maken! We smelten samen de chocolade en leren hoe we de letter opspuiten. Daarna versieren we de letter met allerlei lekkere snoepjes en versiersels. Na afloop krijg je natuurlijk je chocoladeletter mee naar huis. Mmmm! Kom je ook? 
Wegens succes zijn er nieuwe datums en tijden toegevoegd, bekijk de website van Bij van Jansen en schrijf je snel in, want Vol=Vol!

Bekijk voor meer informatie, beschikbare datum en tijden http://www.vanjansenshop.com/c-2761520/knutselclub/   

Kookworkshop 'Italiaanse sferen'

Met een paar goede ingrediënten fantastische gerechten neerzetten. Daar draait het om in de Italiaanse keuken. Dat toveren met puur en vers dat spreekt Anique enorm aan. Geen brei aan moeilijke liflafjes, maar less is more. Na deze workshop maak jij je pasta in een handomdraai zelf, met alleen bloem en ei. Daarnaast maak je verschillende anti-pastigerechten, verschillende bij- en hoofdgerechten. En uiteraard een ‘dolce’ toe. Alles bereid? Smullen maar aan de, door Anique, fraai gedekte tafel.

Korte workshop 'Feestelijke hapjes'

Met de borrelplanken kreeg Anique faam toen ze naast de kookworkshops nog tijd had voor de nodige cateringklussen. De catering zei ze vaarwel, maar de borrelplanken kon ze niet loslaten. Dat is leuk voor jou, want na deze workshop kom je ieder feestje goed beslagen ten ijs. Tijdens deze korte workshop maak je diverse hapjes, waarvan je thuis mag smullen.

Kookworkshop 'Soep, Stoof en Salade'

Of het nu winter of zomer is met soep, stoof en salade kun je altijd uit de voeten. Deze drie-eenheid verschijnt regelmatig bij Anique op tafel. De veelzijdigheid van deze drie s-en spreekt haar aan.

Kookworkshop aan huis of op locatie?

Kookliefde komt naar je toe!

Wat is er anders..?
Naar de locatie neemt Anique een grote tas vol met ingrediënten en een flesje huiswijn mee voor tijdens het diner. Kookliefde zorgt ook voor extra keukenbenodigdheden, zoals snijplanken, messen, kommen en andere dingen die nodig zijn voor het bereiden van het menu.

Iedereen trekt een Kookliefde schort aan en we gaan aan de slag! Er wordt gekookt in de door jou beschikbaar gestelde keuken en met de aanwezige keukenapparatuur in die keuken. Ook zorg je zelf voor voldoende servies en glaswerk om te tafel mooi te dekken. Kookliefde begeleidt het koken en geeft tips en tricks.
Het is mogelijk om te kiezen uit alle kookthema's.

Een kijkje bij de workshops

Kookworkshops in Cuijk vanaf vier personen
Kookworkshops in Cuijk vanaf vier personen
Kookworkshops in Cuijk vanaf vier personen
Kookworkshops in Cuijk vanaf vier personen
Kookworkshops in Cuijk vanaf vier personen
Kookworkshops in Cuijk vanaf vier personen